Elektrinių dviračių kainos ir prekių ženklai

Elektrinių dviračių kainos ir prekių ženklai

E-dviračių kainos kyla internetu: kurį modelį pasirinkti kintant kainoms?

Pastaraisiais mėnesiais elektrinių dviračių rinka išpopuliarėjo – daugelis vartotojų plūsta į internetines parduotuves norėdami įsigyti savo pirmąjį elektrinį dviratį. Tačiau augant paklausai, kainos pradėjo smarkiai svyruoti, todėl vartotojams kyla klausimas, kurį modelį pasirinkti ir kokia kaina.

Rinkos analitikų teigimu, vidutinė elektrinio dviračio kaina per pastarąjį ketvirtį išaugo daugiau nei 15%, o kai kurie aukščiausios klasės modeliai pabrango net 30%. Pagrindinis šio kainų kilimo kaltininkas yra augančios žaliavų, ypač ličio jonų baterijų, kainos.

„Kainas didina ne tik medžiagos, – sakė „Electric Bike Co“ generalinis direktorius Johnas Smithas. – Gamintojai taip pat didina gamybos sąnaudas dėl padidėjusių darbo sąnaudų ir importuojamų komponentų tarifų.

Dėl to vartotojai susiduria su nelengva užduotimi: naršyti sudėtingame elektrinių dviračių kainų nustatymo pasaulyje ir pasirinkti geriausią savo poreikius atitinkantį modelį.

Taigi, kokį elektrinį dviratį turėtumėte pasirinkti?

Tiems, kurie turi biudžetą, pradinio lygio elektriniai dviračiai iš tokių prekių ženklų kaip OneSport ir DYU prasideda nuo maždaug 500–600 €. Šie modeliai pasižymi patikimu veikimu ir patogiu važiavimu, tačiau gali neturėti visų brangesnių modelių skambučių ir kitu priedų.

Vidutinės klasės elektriniai dviračiai iš tokių prekių ženklų kaip FAFREES ir DUOTTS prasideda nuo maždaug 800–1200 €. Šie e-dviračiai siūlo pažangesnes funkcijas, pvz., pakabos sistemas ir galingesnius variklius, todėl jie yra puikus pasirinkimas priemiestiniams ir pramoginiams dviratininkams.

Tiems, kurie ieško aukščiausios klasės elektroninio dviračio, tokie prekių ženklai kaip „ENGWE“ ir „Philodo“ siūlo aukščiausios klasės modelius nuo maždaug 1 000–2 000 €. Šiuose dviračiuose yra pažangių technologijų, tokių kaip regeneracinis stabdymas ir pritaikomi ekranai.

Bet kaip apie geriausią kainos ir kokybės santykį?

Pasak ekspertų, „DUOTTS“ , „FAFREESyra puikus pasirinkimas turintiems vidutinį biudžetą. Šis pradinio lygio elektrinis dviratis pasižymi galingu varikliu ir patogiu dizainu už prieinamą maždaug nuo 900 € kainą.

Tiems, kurie nori išleisti šiek tiek daugiau, ENGWE, Philodo yra populiarus pasirinkimas tarp miesto keleivių. Šie vidutinės klasės e-dviračiai pasižymi elegantišku dizainu ir pažangiomis technologijomis, tokiomis kaip GPS sekimas ir reguliuojami pagalbiniai režimai, kurių kaina yra apie nuo 1200 €.

Galiausiai, ieškantiems e-dviračių kremo kremo, ENGWE X26 yra aukščiausios klasės variantas su pažangia pakaba ir pritaikomais nustatymais už maždaug 2299 € kainą.

Apibendrinant galima pasakyti, kad renkantis elektrinį dviratį internetu, būtina ištirti ir atsižvelgti į savo biudžetą, važiavimo stilių ir asmeninius pageidavimus. Kainos internete nepaprastai svyruoja, todėl labai svarbu būti informuotam ir apsipirkti protingai, kad gautumėte geriausią kainos ir kokybės santykį.

Rekomendacijos:

* DUOTTS C29 PRO (pradinio lygio): 969 €
* FAFREES F20 PRO (vidutinės klasės): 1149 €
* PHILODO H8 2000W (aukštos klasės): 1799 €

Patarimai, kaip apsipirkti internetu:

* Palyginkite kainas keliose svetainėse
* Skaitykite atsiliepimus iš kelių šaltinių
* Patikrinkite, ar nėra jokių akcijų ar nuolaidų
* Apsvarstykite galimybę įsigyti išpardavimų ar išpardavimo renginių metu
* Būkite atsargūs dėl itin žemų kainų – jos gali būti per geros, kad būtų tiesa!

Tinklaraščio įrašai